3 egyszerű módszer a videó kimerevítésére PC-n [oktatóanyag] (2024)

3 egyszerű módszer a videó kimerevítésére PC-n [oktatóanyag] (1) általa megosztva Paula Pailaga nak nek Videó/hang szerkesztése 2024. január 10

A kimerevített képkockás videó vagy egy mozgó videó egy adott jelenetének megtartása hatékonyan a témára összpontosítja a közönség figyelmét. Ez olyan, mint egy videó szüneteltetése, de a kimerevített képkocka effektus technikája megvalósítható a képkocka időtartamának meghosszabbításával. Bár professzionálisnak és kihívást jelentőnek tűnhet, könnyedén megteheti. Szerencsére a teljes tartalom bemutatja a 3 legjobb eszközt, amelyek segíthetnek a képkockák rögzítésében a videón, mindegyikhez részletes útmutatóval. Lefa*gyunk!

Útmutató lista

A legjobb módja a kimerevített videók egyszerű készítésének Hogyan készítsünk kimerevített képkockás videókat az Adobe Premiere Pro programban Hogyan adhatunk kimerevített képkockákat a videóhoz az After Effectsben GYIK arról, hogyan készíthet egyszerűen kimerevített keretes videókat

A legjobb módja a kimerevített videók egyszerű készítésének

Kezdjük azzal, hogy a program segítségével egyszerűen rögzíthető képkockát adjunk hozzá a videóhoz 4Easysoft Total Video Converter. Ez a Windows és Mac szoftver támogatja a diavetítések és videók készítését a fényképek és klipek felhasználásával. A szűrők, effektusok és átmenetek hozzáadásával szintén foglalkozunk. A rögzítési képkockák végrehajtásához a program beépített szerkesztővel rendelkezik, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy vágjanak, forgatjanak, vágjanak, lefa*gyott keretet készítsenek stb. Ráadásul könnyen navigálható idővonallal és barátságos felhasználói felülettel rendelkezik, amely nyert. nem okoz gondot a szerkesztésben.

3 egyszerű módszer a videó kimerevítésére PC-n [oktatóanyag] (2)

4Easysoft Total Video Converter

Egyszerűen egyetlen kattintással adhat hozzá egy rögzített videókockát az eredeti klipekhez.

Alkalmazzon effektusokat, professzionális szűrőket, előre elkészített témákat és átmeneteket.

Állítható videó kimeneti beállítások, mint például a felbontás, minőség, formátum stb.

Kiváló videóminőséget biztosít, beleértve az 1080P-t és a 4K-t is.

1. lépésIngyenes letöltés" a 4Easysoft Total Video Converter főoldalán. Indítsa el az asztalon, majd lépjen az „MV Maker" fülre a fenti menüből. Ezután adja hozzá a videoklipet.

Megjegyzés: készítsen képernyőképeket a lefa*gyasztani kívánt keretekről, és ehhez használja a "Ctrl + Print Screen" vagy a "Windows Key + Print Screen" billentyűket. Ezután hozzáadják őket a videoklippel együtt.

3 egyszerű módszer a videó kimerevítésére PC-n [oktatóanyag] (3)

2. lépésMiután hozzáadta az összes szükséges klipet és rögzített képernyőképet, hogy rögzítse a képkockákat, a keretre kattintva módosíthatja az egyes hosszokat.

3 egyszerű módszer a videó kimerevítésére PC-n [oktatóanyag] (4)

3. lépésEzután mindegyiket külön-külön szerkesztheti a "Szerkesztés" gombra kattintva. Innen elérheti a "Forgatás és körbevágás" funkciót, az "Effektusok és szűrő", "Vízjel", "Hang" és "Felirat" füleket. Szerkessze igénye szerint.

3 egyszerű módszer a videó kimerevítésére PC-n [oktatóanyag] (5)

4. lépésVégül is rákattinthat az "Exportálás" gombra, majd testreszabhatja a formátumot, a felbontást, a minőséget stb. Most végre kattintson az "Exportálás indítása" gombra, hogy megkapja a kimerevített videót.

3 egyszerű módszer a videó kimerevítésére PC-n [oktatóanyag] (6)

Hogyan készítsünk kimerevített képkockás videókat az Adobe Premiere Pro programban

Ami a professzionális módot illeti, hogy fix képkockát adjon a videóhoz, az Adobe Premiere Pro egy nagyszerű eszköz. Az összes kimerevített képkocka effektus kényelmesen megtalálható a Klip menüben; egyszerűen meg kell találnod őket. A program segítségével három módot mutat be a kimerevített képkockás videó elkészítésére; nézze meg az alábbi útmutatókat.

1. mód: Használja a Kerettartás opciót.

A Frame Hold lehetővé teszi, hogy teljes mértékben irányítsa a kiválasztott keretet, beleértve a be- és kilépési pontokat is. Használhatja a lejátszófejet, hogy elhelyezze, melyik keret lesz lefa*gyva. És a következőképpen kell csinálni:

Az idővonalon kattintson a jobb gombbal a klipre, majd a megjelenő menüből válassza a "Képtartás hozzáadása" lehetőséget. Ez két klipre vágja a keretet; a második a kimerevítő keret lesz.

3 egyszerű módszer a videó kimerevítésére PC-n [oktatóanyag] (7)

2. módszer: Szúrjon be egy kerettartó szegmenst.

Ez a második lehetőség, a Frame Hold Segment, a leggyakrabban használt szabad képkocka hozzáadásához a videóhoz. Gyakran láthatja a sporttal kapcsolatos videotartalmakban.

Keresse meg a klipjét az Idővonalon, majd kattintson rá jobb gombbal. Válassza a "Kerettartási szegmens beszúrása" lehetőséget a többi lehetőség közül. A kiválasztott klip mellé egy két másodperces kimerevítő keretet ad. Ezután módosíthatja vagy szerkesztheti a kimerevített klipet, mint bármely más adathordozót.

3 egyszerű módszer a videó kimerevítésére PC-n [oktatóanyag] (8)

3. módszer: Keret exportálása

Az utolsó módszer a rögzített képkockának a videóhoz való hozzáadására az export kereten keresztül történik. Előnyös, ha a kimerevített képet szeretné feltölteni közösségi média platformokra miniatűr létrehozásához.

Ehhez csak a "Kamera" ikonra kell kattintania, amely a "Keret exportálása" gomb. Ekkor megjelenik egy ablak, amely lehetőséget ad a kiválasztott keret JPEG, PNG, TIFF és más képformátumok formátumba mentésére.

3 egyszerű módszer a videó kimerevítésére PC-n [oktatóanyag] (9)

Hogyan adhatunk kimerevített képkockákat a videóhoz az After Effectsben

Itt az ideje, hogy az utolsó módszert leállítsuk a képkockás videót PC-n, és az Adobe After Effects lesz az, amelyik segíteni fog. Hatékony és lenyűgöző filmek vagy egyéb videók készítéséhez használja a program lenyűgöző mozgógrafikáját, animációit és vizuális effektusait. A következőképpen adhat hozzá kimerevített képkockát a videóhoz az After Effectsben:

1. lépésFuttassa a szoftvert az asztalon. Ezután nyissa meg a videoprojektet, vagy dobja el közvetlenül, majd adja hozzá az alábbi „Idővonalhoz”. Alternatív megoldásként kattintson az "Új kompozíció felvételből" elemre, és keresse meg a videót.

3 egyszerű módszer a videó kimerevítésére PC-n [oktatóanyag] (10)

2. lépésA "Playhead" vagy a "Slider" segítségével válassza ki a rögzíteni kívánt keretet. Nyomja meg a "Szóköz" gombot a lejátszáshoz, majd nyomja meg újra, hogy megálljon a kiválasztott képkockánál.

3 egyszerű módszer a videó kimerevítésére PC-n [oktatóanyag] (11)

3. lépésA kiválasztott keretréteg hozzáadásához nyomja meg a "Ctrl + Shift + D" billentyűket, hogy kivágja a keretet a videóból. Ezután kattintson a jobb gombbal a kimerevítési rétegre, válassza ki az "Idő" lehetőséget, és menjen a "Freeze Frame" elemre az oldalsó menüből a klip rögzítéséhez.

3 egyszerű módszer a videó kimerevítésére PC-n [oktatóanyag] (12)

4. lépésVégül navigáljon a fenti menü "Fájl" pontjára, majd válassza az "Exportálás" lehetőséget a kimerevített képkockás videó számítógépre mentéséhez.

GYIK arról, hogyan készíthet egyszerűen kimerevített keretes videókat

  • Használhatom az Adobe After Effects programot Macen?

    Szerencsére az Adobe After Effects tökéletesen működik Windows és Mac számítógépeken. Mindkettő ingyenes próbaverziót kap 7 napig, mielőtt előfizetne a Pro-ra a teljes funkciók eléréséhez.

  • Mi az ajánlott online eszköz a kimerevített képkockás videó készítéséhez?

    Napjaink egyik legjobbja a Kapwing, amely egy olyan funkciót kínál, amellyel egy kattintással automatikusan kimerevítheti a keretet. Ezután beállíthatja a hosszt igényei szerint.

  • Az iMovie támogatja a rögzített képkockák hozzáadását a videóhoz?

    Egy másik eszköz a Mac rendszeren az iMovie a keret rögzítésére. Mozgassa a lejátszófejet a rögzíteni kívánt keretbe, majd válassza a Módosítás lehetőséget a Kimerevítő kép hozzáadásához.

  • Hozzáadhatok kimerevített képkockát a videóhoz iPhone/Android készüléken?

    Számos alkalmazás elérhető mobileszközökön is. A legjobb példák közé tartozik a CapCut, egy barátságos videószerkesztő eszköz mindkét operációs rendszerhez, amely lehetővé teszi, hogy könnyedén hozzáadjon kimerevítő effektusokat.

  • Mi a leggyorsabb módja a kimerevített videó készítésének a Premiere Pro programban?

    A kimerevített képkocka effektusok hozzáadásának leggyorsabb módja a Frame Hold opció, ahol rákattinthat a menüben, miután jobb gombbal kattint a videoklipre.

Következtetés

Most már tudja, hogyan készíthet kimerevített képkockás videót! A számítógépekre adott megoldások közül csak annyit kell tennie, hogy kiválasztja, melyik a legjobb és legkényelmesebb a kimerevítő effektusok hozzáadásához. A javasolt a 4Easysoft Total Video Converter, ahol képernyőképeket készíthet a kiválasztott jelenetről, és hozzáadhatja! Ezen túlmenően vannak olyan hatékony funkciók, amelyeket biztosan élvezhet. Töltse le most, és azonnal élvezze a rendkívüli videószerkesztési élményt!

Ingyenes letöltés

100% Biztonságos

Ingyenes letöltés

100% Biztonságos

Kapcsolódó cikkek:

  • Hogyan adjunk kulcskockákat a videóhoz? 3 működőképes módszer
  • Végezze el a videó színkorrekcióját, hogy minden platformon kiemelkedő legyen
  • Hogyan fordítsunk egy videót a megfelelő pozícióba [asztali / mobil]
  • Készítsen négyzet alakú videókat a Facebookon/Instagramon, hogy több rajongót szerezzen
3 egyszerű módszer a videó kimerevítésére PC-n [oktatóanyag] (2024)

References

Top Articles
Yarmouth Luxury House for Sale | $3,695,000 | Le Figaro Properties
100% Leased Investment Opportunity - 2 Delorme Dr, Yarmouth, ME
Free Atm For Emerald Card Near Me
Black Gelato Strain Allbud
Gabrielle Abbate Obituary
Mohawkind Docagent
Western Razor David Angelo Net Worth
Violent Night Showtimes Near Amc Fashion Valley 18
South Ms Farm Trader
Craigslist/Phx
Chastity Brainwash
Revitalising marine ecosystems: D-Shape’s innovative 3D-printed reef restoration solution - StartmeupHK
Inside California's brutal underground market for puppies: Neglected dogs, deceived owners, big profits
7 Low-Carb Foods That Fill You Up - Keto Tips
Hca Florida Middleburg Emergency Reviews
House Of Budz Michigan
Vanessa West Tripod Jeffrey Dahmer
Bcbs Prefix List Phone Numbers
2 Corinthians 6 Nlt
Po Box 35691 Canton Oh
24 Hour Drive Thru Car Wash Near Me
Testberichte zu E-Bikes & Fahrrädern von PROPHETE.
Clare Briggs Guzman
Yosemite Sam Hood Ornament
Sec Baseball Tournament Score
Horn Rank
1636 Pokemon Fire Red U Squirrels Download
Little Einsteins Transcript
Angel del Villar Net Worth | Wife
Moonrise Time Tonight Near Me
Here’s how you can get a foot detox at home!
How Much Is Mink V3
Mta Bus Forums
Nancy Pazelt Obituary
Cookie Clicker The Advanced Method
PruittHealth hiring Certified Nursing Assistant - Third Shift in Augusta, GA | LinkedIn
Ramsey County Recordease
2 Pm Cdt
Andrew Lee Torres
Pink Runtz Strain, The Ultimate Guide
Peace Sign Drawing Reference
Hk Jockey Club Result
Best Conjuration Spell In Skyrim
Timothy Warren Cobb Obituary
Great Clips Virginia Center Commons
Diamond Spikes Worth Aj
Where and How to Watch Sound of Freedom | Angel Studios
99 Fishing Guide
Palmyra Authentic Mediterranean Cuisine مطعم أبو سمرة
ats: MODIFIED PETERBILT 389 [1.31.X] v update auf 1.48 Trucks Mod für American Truck Simulator
Volstate Portal
Guidance | GreenStar™ 3 2630 Display
Latest Posts
Article information

Author: Horacio Brakus JD

Last Updated:

Views: 5327

Rating: 4 / 5 (51 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Horacio Brakus JD

Birthday: 1999-08-21

Address: Apt. 524 43384 Minnie Prairie, South Edda, MA 62804

Phone: +5931039998219

Job: Sales Strategist

Hobby: Sculling, Kitesurfing, Orienteering, Painting, Computer programming, Creative writing, Scuba diving

Introduction: My name is Horacio Brakus JD, I am a lively, splendid, jolly, vivacious, vast, cheerful, agreeable person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.