En omfattende anmeldelse af CapCut Video Editor [2024] (2024)

En omfattende anmeldelse af CapCut Video Editor [2024] (1) Sendt af Paula Pailaga til Anmeldelse 3. jul 2023

Kan du ikke finde en bedre videoeditor, du kan bruge på din mobiltelefon? Capcut er et anbefalet værktøj til dig. Da videoer i dag bliver kreative, vil du gerne redigere videoer for at sende dem på TikTok, Instagram, Facebook eller andre sociale medieplatforme. Og Capcut giver komplet funktionalitet med hensyn til videoredigering. Det vil helt sikkert overraske dig med, hvilke andre funktioner det tilbyder, så læs videre for at se en komplet CapCut-anmeldelse, der vil fortælle om dens funktioner, fordele og ulemper.

Vejledningsliste

Del 1: CapCut Review: Overordnet introduktion til hovedfunktionerne Del 2: Er CapCut den bedste editor-app? Kend dens fordele og ulemper Del 3: Det bedste redigeringsværktøj alternativ til CapCut på Windows/Mac Del 4: Ofte stillede spørgsmål om CapCut-appen på Android/iPhone

Del 1: CapCut Review: Overordnet introduktion til hovedfunktionerne

CapCut er et effektivt videoredigeringsværktøj til Android- og iOS-enheder, der hjælper brugere med vanskeligheder med at redigere med nemt at redigere videoen. Nogle unikke funktioner fortjener at blive betalt for, og her er grunden til, at CapCut er et af de bedste redigeringsværktøjer i dag.

Det giver en stor samling af filtre, effekter og temaer, som du kan bruge til at anvende på din video for at få den til at skille sig ud mere end andre. Blandt mange andre værktøjer tilbyder den ingen vandmærkevideoer ved eksport, undtagen når du bruger skabelonen, som andre har lavet. Det har også funktioner til at opdele, vende, trimme, tilføje overlejringer og andre redigeringsværktøjer, der vil gøre dine videoer attraktive og unikke.

Hvis du sammenligner CapCut med andre applikationer, skal andre indhente CapCut, når de bruges på mobiltelefoner. Erfaring med videoredigering er ikke nødvendig i denne applikation; det er ligetil at bruge - intet behov for tutorials. Derudover understøtter den en bred vifte af filtyper og hurtig videoeksport.

Lær flere hovedfunktioner, der tilbydes af CapCut:

En omfattende anmeldelse af CapCut Video Editor [2024] (2)

1. Musikbibliotek. CapCut tilbyder en samling af gratis musik og lydeffekter, du kan tilføje til din video. Alle numre er i højkvalitetslyd. Og hvis du nogensinde ikke vil have nogen spor fra det, kan du udtrække lyd fra video på dit bibliotek eller indsætte andre lydspor.

2. Filtre og effekter. Bortset fra en bred samling af numre, vil du helt sikkert nyde denne applikations filter og effekter. Du kan få din video til at se mere professionel ud med filtrene og justering af lysstyrke og kontrast. Og med effekterne kan du overlejre din video med elementer, der ser ud, som om den ikke er redigeret af en førstegangsbruger.

3. Klistermærker & tekst. Du vil finde næsten alle reaktioner at tilføje til din video med de klistermærker, der tilbydes af CapCut. Det vil tilføje mere underholdning til din video og tiltrække seernes opmærksomhed. Du kan også tilføje tekst og tilpasse skrifttyper, stilarter, størrelse osv.

4. Split & Trim video og hastighedskontrol. Trimning af unødvendige dele af din video er den bedste måde at rydde dem på. Og vil du tilføje flere klip mellem klip, kan du bruge splitfunktionen. Udover dette er der hastighedskontrol, der lader dig justere den oprindelige hastighed på din video, og du vil være i stand til at se varigheden ændret til din video.

Del 2: Er CapCut den bedste editor-app? Kend dens fordele og ulemper

Når du har lært hovedfunktionerne at kende, har CapCut naturligvis ligesom andre applikationer også ulemper. Og med disse ulemper har CapCut meget mere at forbedre og se frem til i fremtiden. Dens fordele og ulemper er skrevet nedenfor.

Fordele
Fungerer godt som mobilapplikation på iOS og Android.
Efterlad ikke vandmærker, når du eksporterer video.
Indeholder trendfiltre, effekter og overgange.
Giv dig en rig samling af lydspor.
Understøtter hurtig videoeksport.
Ulemper
Nogle specielle funktioner er ikke tilgængelige.
Når der tilføjes flere funktioner, kan der forekomme fejl.
Understøtter ikke liggende tilstand på smartphones.

Del 3: Det bedste redigeringsværktøj alternativ til CapCut på Windows/Mac

Hvis du mener, at CapCut ikke er den bedste endnu, så prøv at bruge 4Easysoft Total Video Converter. Et alsidigt program, der lader dig udnytte dets temaer, effekter, filtre, layouts og lydspor. Ydermere understøtter den AI-teknologier, så du kan forbedre din video ved at optimere lysstyrken og kontrasten, fjerne støj, stabilisere rystende, osv. Udover disse giver den brugere mere end 15 værktøjssæt til at beskære, trimme, rotere, .

Det tilbyder mere end hvad du forventede som videoredigerer og -konverter. For at vide mere om det, kan du downloade programmet ved at gå til dets hovedside og bruge det til at redigere videoer.

En omfattende anmeldelse af CapCut Video Editor [2024] (3)

4Easysoft Total Video Converter

Giv mere end 600 filformater til video og lyd, inklusive MP4, AVI, MKV og mere, med tilpassede opløsninger.

Indeholder fantastisk designede layouts, filtre og temaer, du kan bruge til forskellige lejligheder og årstider.

Giver dig mulighed for nemt at tilføje lydspor eller beholde det originale spor, og derefter justere lydstyrken, anvende loop, fade-in/out-effekter osv.

Før du eksporterer, kan du kontrollere det overordnede resultat med dens preview-funktion og tilpasse indstillinger for at få det ønskede output.

Trin 1Gå til fanen MV efter lancering af Capcut-alternativet - 4Easysoft Total Video Converter. Tilføj din video ved at klikke på knappen Tilføj. Hvis du tilføjer mange, skal du trække hver med musen for at arrangere dem efter dit behov. Eller klik på knapperne Ahead eller Behind.

En omfattende anmeldelse af CapCut Video Editor [2024] (4)

Trin 2Start redigeringen ved at klikke på Redigere knap med en stjerneformet ikon. Du kan justere effekter, tilføje filtre, rotere, beskære videoer og foretage yderligere redigeringer i redigeringsvinduet. Til trimning af videoer kan du vælge Trimme knap med en Saks ikon for at skære uønskede dele.

En omfattende anmeldelse af CapCut Video Editor [2024] (5)

Trin 3Vælg nu en tema. Vælg dit foretrukne tema til at anvende i din video i Tema afsnit. Du vil overvåge de ændringer, du har anvendt, på højre del af skærmen. Så kan du gå til Indstillinger med en Gear ikon ved siden af for at indstille titler, tilføje lydspor, anvende loop play, tilføje fade-in/out effekter osv., som du vil.

En omfattende anmeldelse af CapCut Video Editor [2024] (6)

Trin 4Til sidst, når du er færdig med at tilpasse, skal du klikke på Eksport knap. Der kan du ændre outputformatet til MOV, MKV, GIF, MP4 og så videre. Juster også videoindstillinger for at få den ønskede høje kvalitet. Hvis du er tilfreds med dit arbejde, så tryk på Start eksport knap.

En omfattende anmeldelse af CapCut Video Editor [2024] (7)

Del 4: Ofte stillede spørgsmål om CapCut-appen på Android/iPhone

  • Hvilke platforme og systemer understøtter Capcut?

    CapCut er tilgængelig på både iOS- og Android-enheder. Den er også tilgængelig til Windows og macOS. Nogle siger dog, at den ikke er god nok, i modsætning til dens mobilapplikationsversion.

  • Kan man stole på CapCut?

    Den indsamler dine data, men den opbevarer dem sikkert. Det kan dog deles fra tredjepartstjenester, især hvis du bruger den samme konto.

  • Fjerner CapCut vandmærker fra lavede skabeloner?

    Når du bruger en skabelon lavet af brugere af CapCut, skal du betale for at fjerne vandmærker, da de ejer skabelonen du bruger. Men hvis du taler om vandmærket, der vises i slu*tningen af din redigerede video, kan du slette det før eksport.

Konklusion

Det er alt for den komplette CapCut-gennemgang! Før du bruger et redigeringsværktøj, er det vigtigt at tænke over, hvilke funktioner det tilbyder, og hvilke ulemper du vil støde på. Men samlet set er CapCut en fremragende en for førstegangsredaktører - den tilbyder fuld redigeringsfunktionalitet. Dens desktop-version har dog ikke været så god som dens mobilversion. Så, 4Easysoft Total Video Converter fik din ryg! Den er tilgængelig på Mac og Windows og tilbyder fremragende videoredigeringsfunktioner.

Gratis download

100% Sikker

Gratis download

100% Sikker

Relaterede artikler:

  • Sådan vender du en video på iPhone: 6 avancerede værktøjer med enkle trin
  • Hvordan opskalerer man video til 4K? [Windows, Mac, Android, iPhone og Online]
  • Sådan roteres videoer med VLC og dets bedste alternativ [Windows/Mac]
  • Sådan komprimeres MP4 uden at miste kvalitet [Windows/Mac/Online]
En omfattende anmeldelse af CapCut Video Editor [2024] (2024)

FAQs

What video editor is better than CapCut? ›

There are many alternatives that are free to CapCut that provide powerful tools for video editing. Some of the best options are VivaVideo, KineMaster, and PowerDirector.

Is the CapCut editor free? ›

CapCut is a free all-in-one video editor and video maker application with everything you need to create stunning, high-quality videos.

Is CapCut safe for 12 year olds? ›

We'd only recommend CapCut for older kids —about 12 and up — if it's not connected to a TikTok account. But we encourage parents to consider the potential dangers beforehand and talk to their kids about how to post responsibly.

What is the No 1 video editing app? ›

Adobe Premiere Rush

Best of all - Premiere Rush is multi-platform, effortlessly sliding into almost any creative workflow. Thanks to Creative Cloud support, you can edit videos across Android, iOS, and desktop devices without missing so much as a frame of footage.

Is CapCut a good or bad app? ›

Yes, CapCut is a very easy-to-use video editing tool. However, some of its functions are not sufficient. I think it can be used together with an AI video tool.

Is CapCut owned by TikTok? ›

CapCut is a video-editing app owned by TikTok's parent company, ByteDance.

Is CapCut or Canva better? ›

When it comes to Canva vs CapCut, CapCut is better suited for social media content creation due to its focus on professional video editing, offering features like transitions, effects, filters, and advanced AI features. Canva is excellent for static and dynamic graphics and can be used for engaging social media posts.

Is CapCut better than iMovie? ›

If you're looking for a more versatile editing tool with advanced features and cross-platform compatibility, CapCut might be the better option. It offers a wide range of editing capabilities and is available on both iOS and Android devices, as well as desktop platforms.

What country is CapCut banned in? ›

The Privacy Predicament: Understanding India's Ban on CapCut

Chinese App Exodus: CapCut was part of the 59 Chinese apps permanently banned in India in June 2020.

Is CapCut allowed on TikTok? ›

CapCut is a free, all-in-one video editor that empowers anyone to create incredible video ads for TikTok, regardless of video ad editing experience or expertise.

Is CapCut fully free? ›

Is CapCut free online? Yes, you can enjoy endless templates and media assets without spending a dime. Start CapCut online editing at one go. It's time to start your creative journey and end up with engaging content.

Does CapCut cost money? ›

CapCut is a free all-in-one video editing app that helps you create incredible videos.

Is CapCut only an app? ›

A simple video editing tool to use wherever you like. You can create videos on your browser, your desktop and laptop, or on your phone.

Which is best InShot or CapCut? ›

Is InShot better than CapCut? While InShot offers robust editing features, CapCut stands out with its versatility and advanced capabilities, making it a preferred choice for many users.

Which is better CapCut or Shotcut? ›

Capcut claim to use AI for there stabilization but the “non AI” stabilization from Shotcut is better especially in low or high settings!

Is CapCut or Adobe Premiere better? ›

CapCut is ideal for: Creating social media videos, quick edits, and fun projects. Premiere Pro is ideal for: Professional video editing, complex projects, and precise creative control.

Should I use iMovie or CapCut? ›

Is iMovie better than the CapCut app? iMovie provides a smooth editing experience for iOS users, with intuitive controls and integration with other Apple devices and services. But if you are not an Apple user, you can use CapCut for video creation.

References

Top Articles
Lindas Alachua County
Wait Times on 07/27/2024 at SeaWorld San Diego
Skigebiet Portillo - Skiurlaub - Skifahren - Testberichte
Where To Go After Howling Pit Code Vein
Identifont Upload
Here's how eating according to your blood type could help you keep healthy
Pollen Count Central Islip
California Department of Public Health
Nioh 2: Divine Gear [Hands-on Experience]
Napa Autocare Locator
Violent Night Showtimes Near Amc Fashion Valley 18
Itziar Atienza Bikini
MLB power rankings: Red-hot Chicago Cubs power into September, NL wild-card race
Cvs El Salido
Red Cedar Farms Goldendoodle
Imouto Wa Gal Kawaii - Episode 2
Cain Toyota Vehicles
Prot Pally Wrath Pre Patch
Walmart Pharmacy Near Me Open
Jackie Knust Wendel
Cable Cove Whale Watching
Lacey Costco Gas Price
Guinness World Record For Longest Imessage
Jail Roster Independence Ks
Guide to Cost-Benefit Analysis of Investment Projects Economic appraisal tool for Cohesion Policy 2014-2020
Craigslist Middletown Ohio
Lincoln Financial Field, section 110, row 4, home of Philadelphia Eagles, Temple Owls, page 1
6465319333
Nextdoor Myvidster
Japanese Pokémon Cards vs English Pokémon Cards
Appleton Post Crescent Today's Obituaries
M3Gan Showtimes Near Cinemark North Hills And Xd
Muma Eric Rice San Mateo
Google Chrome-webbrowser
Gun Mayhem Watchdocumentaries
Gateway Bible Passage Lookup
Www Usps Com Passport Scheduler
Skyward Marshfield
Hovia reveals top 4 feel-good wallpaper trends for 2024
Smite Builds Season 9
Mychart University Of Iowa Hospital
Frequently Asked Questions
DL381 Delta Air Lines Estado de vuelo Hoy y Historial 2024 | Trip.com
303-615-0055
Kenwood M-918DAB-H Heim-Audio-Mikrosystem DAB, DAB+, FM 10 W Bluetooth von expert Technomarkt
Food and Water Safety During Power Outages and Floods
Erica Mena Net Worth Forbes
De Donde Es El Area +63
Pulpo Yonke Houston Tx
Basic requirements | UC Admissions
Used Curio Cabinets For Sale Near Me
32 Easy Recipes That Start with Frozen Berries
Latest Posts
Article information

Author: Edmund Hettinger DC

Last Updated:

Views: 5341

Rating: 4.8 / 5 (58 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Edmund Hettinger DC

Birthday: 1994-08-17

Address: 2033 Gerhold Pine, Port Jocelyn, VA 12101-5654

Phone: +8524399971620

Job: Central Manufacturing Supervisor

Hobby: Jogging, Metalworking, Tai chi, Shopping, Puzzles, Rock climbing, Crocheting

Introduction: My name is Edmund Hettinger DC, I am a adventurous, colorful, gifted, determined, precious, open, colorful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.